El racó dels mestres

Pels educadors resulta molt útil emprar jocs de taula a l'aula, és un mitjà d'assolir i reforçar els coneixements treballats durant el curs.

Els jocs ens proporcionen una manera entretinguda de treballar diferents àmbits currículars com matemàtiques, llengua, medi, anglès...i al mateix temps ens ajuden a reforçar diverses habilitats i capacitats com la resolució de problemes, la presa de decisions, la comunicació, la cooperació, deducció, lògica i càlcul mental, lecto escriptura i enriquiment del vocabulari, geometria, mesures, psicomotricitat fina o capacitat de reacció.

Cafè i Canalla aposta per la introducció dels jocs de taula com a recurs educatiu, amb el projecte: “Jocs de taula a les escoles: aprenem jugant”

De manera gratuïta, relitzem tallers a les escoles dirigits als professionals del centre, on ensenyem la nostra selecció de productes. Fem una demostració pràctica i us assessorem en aquells productes que s'ajusten més a les vostres necessitats. També hi ha la possibilitat de fer alguna demostració a l'aula amb els alumnes.

Si ets mestra/e i vols que visitem la teva escola pots posar-te en contacte amb nosaltres al mòbil 646 626 614.


Enviaments nacionals

A domicili o Punto Pack.

Garantía de devolució

Tens fins a 14 dies per retornar-nos els productes.

Atenció al client

Assessorament personalitzat.

Producte afegit correctament al comparador