Política de privacitat

A Joguines Educatives vetllem per la privacitat de les dades dels nostres usuaris, per això recollim només les dades necessàries per a realitzar la nostra activitat i poder oferir els nostres serveis de manera òptima. L'informem que totes les dades recollides en els formularis de sol·licitud d'informació són desats sota la nostra responsabilitat i són tractats de acord a les exigències legals, adoptant les mesures necessàries de seguretat que garanteixin la confidencialitat de les mateixes.

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, l'informem que les dades personals facilitades seran incorporades en un fitxer titularitat de Carolina Conde i Juncosa inscrits a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Quan l'usuari empleni qualsevol formulari en el lloc web www.joguineseducatives.cat, o faciliti dades mitjançant telèfon, correu electrònic o altre mitjà es considera acceptada la present política de privacitat i donat el consentiment informat, exprés i de forma lliure i inequívoca perquè les seves dades personals siguin incloses en el fitxer propietat de Carolina Conde i Juncosa.

En cap cas es cedeix les dades recollides a altres persones o entitats ni seran emprades per altres fins sense el consentiment previ, exprés i informat.

La recollida i tractament de les dades es realitza amb la finalitat de poder gestionar sol·licituds d'informació sobre productes o serveis, comandes i registres d'usuari, realitzar i remetre informació comercial i/o promocional por correu electrònic, fax, SMS, MMS o qualsevol altre mitjà electrònic o físic i per realitzar estudis estadístics anònims relacionats amb l'activitat dels usuaris del web amb intencions de millorar el servei.

Totes les dades sol·licitades als usuaris a través del lloc web són obligatoris per realitzar la prestació del servei, si no s'especifica el contrari. La no facilitació de les dades sol·licitades pot significar la impossibilitat d'oferir o accedir als serveis de Joguines Educatives.

Els usuaris poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades facilitades en els termes disposats en la legislació vigent. En qualsevol moment podrà exercitar el seu dret remetent la seva sol·licitud expressa indicant el seu nombre, cognoms, email d'usuari i una fotocòpia del seu DNI per mail a hola@joguineseducatives.cat o por correu postal a: Carolina Conde i Juncosa, Pg Vitamènia 44, 08460 Sta Maria de Palautordera (Barcelona).

També pot manifestar el seu desig de donar-se de baixa de qualsevol servei de subscripció o llista de correu electrònic informativa seguint les indicacions facilitades an la mateixa comunicació o remetent un correu electrònic a hola@joguineseducatives.cat.

La informació facilitada a través de les xarxes socials és de caràcter públic. Carolina Conde i Juncosa, No té control sobre el seu tractament i haurà de consultar-se la política de privacitat del titular en cada cas.

L'informem que utilitzem cookies per tal de millor l'experiència en el lloc web i oferia un millor servei. Per a més informació consulti el nostre Ús de galetes.

Carolina Conde i Juncosa es reserva el dret a modificar la present política de privacitat en qualsevol moment per adaptar-la a canvis legislatius o criteris vigents.


Enviaments nacionals

A domicili o Punto Pack.

Garantía de devolució

Tens fins a 14 dies per retornar-nos els productes.

Atenció al client

Assessorament personalitzat.

Producte afegit correctament al comparador