Avís Legal

Titular
El titular de www.joguineseducatives.cat (en endavant, el lloc web) és Carolina Conde i Juncosa, amb número de NIF: 46.348.109-G, domicili a Pg Vitamènia 44, 08460 Sta Maria de Plautordera de la provincia de Barcelona (en endavant , Joguines Educatives). Pots contactar amb el titular per telèfon al 646626614 o per correu electrònic a hola@joguineseducatives.cat

Condicions d'ús
Joguines Educatives posa a la teva disposició aquest lloc web per donar informació i oferir un servei de compra en línia de joguines.
L'accés i utilització del Lloc web atribueix la condició d'Usuari, acceptant les termes i condicions legals del present avís. L'Usuari és responsable de l'ús del Lloc web, així com de facilitar informació veraç en cas de registre.

Protecció de dades
Joguines Educatives compleix amb la legislació espanyola de protecció de dades, la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i altra normativa vigent en cada moment. Per a més informació veure el document Política de privacitat.

Ús de galetes
Aquest lloc web fa servir galetes per optimitzar la navegació i experiència de l'usuari. Per a més informació veure el document Ús de galetes.

Propietat Intel·lectual i Industrial
El contingut del lloc web incloent, entre altres, dissenys, logotips, textos, imatges i elements gràfics o sonors, marques, etc, són propietat del titular o de tercers que han autoritzat al titular el seu ús i està subjecte a drets de propietat intel·lectual i industrial.
La utilització dels continguts propis per part de tercers requereix autorització expressa per escrit per part dels autors. No obstant això, el titular autoritza expressament a que tercers puguin utilitzar imatges o textos exclusivament amb finalitats informatives i de publicitat. En aquest cas, s'haurà d'incloure un enllaç als continguts originals del Lloc web. També es permet redirigir enllaços a aquest Lloc web sempre que no suposi un perjudici per a la imatge i interessos del titular. Joguines Educatives es reserva el dret a realitzar accions legals en cas de vulneració dels drets de propietat intel·lectual i industrial.

Responsabilitat
Joguines Educatives no garanteix la disponibilitat o continuïtat del Lloc web ni es fa responsable dels danys i perjudicis derivats de problemes tècnics, de seguretat, fallades en el servidor que allotja els continguts o d'altres intermediaris o proveïdors, ni per qualssevol altre motiu o causa de força major. Tampoc es responsabilitza de la transmissió de virus o programes maliciosos en els continguts, tot i que el titular del qual adopta les mesures necessàries per evitar aquests danys.
El titular vetlla perquè la informació oferta a la web sigui certa i actualitzada, encara que podrà rectificar si en algun cas, de manera fortuïta, patís incorreccions o errors.
Al Lloc web es publiquen enllaços a continguts d'altres llocs d'Internet. Joguines Educatives no exerceix cap control sobre aquests llocs i continguts pel que no assumirà cap responsabilitat respecte a aquests continguts. La inclusió d'aquests enllaços externs no implica aprovar el contingut ni cap tipus d'associació amb el titular de la pàgina web.
El titular tampoc es fa responsable de la informació i continguts en fòrums, xats, comentaris, xarxes socials o qualsevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent en la pàgina web del titular.

Modificacions
Joguines Educatives es reserva el dret a modificar sense previ avís informacions serveis i condicions que apareguin en el lloc web, així com l'avís legal i la resta de textos.
Les condicions vigents seran les publicades en cada moment.

Legislació aplicable i jurisdicció
Les qüestions o controvèrsies relacionades amb l'ús i continguts del Lloc web es regiran per la legislació espanyola, a la qual se sotmeten les parts expressament. La resolució de conflictes se sotmetrà als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona, ​​amb renúncia de qualsevol altre fur.


Enviaments nacionals

A domicili o Punto Pack.

Garantía de devolució

Tens fins a 14 dies per retornar-nos els productes.

Atenció al client

Assessorament personalitzat.

Producte afegit correctament al comparador