Recursos per a Professors+ info

Recursos per a Professors

A Joguines Educatives, botiga de joguines online, ens especialitzem en joguines de qualitat, tant pel que fa als seus materials com pel que fa al seu valor educatiu. Tenim tota mena de joguines per per infants, joguines de fusta i Disfresses.
Som i tenim Recursos per a Professors. Hem organitzat el lloc web per tipus de joguina i per edats dels infants. Podeu consultar les Joguines per Infants ordenant-les per tipus de joguina i també podeu buscar Jocs per a Nens i Nenes de 3 anys, Joguines P4 o l'edat que us interessi. Procurem que el nostre catàleg de joguines contingui sempre Joguines originals.
Per tal de fer arribar les nostres joguines educatives als més menuts, des fa un temps a Cafè i Canalla fem activitats a les escoles, mostrant les joguines per les Escoles i ensenyant els nens a jugar a jocs educatius i simbòlics i d'altres per molt distintes edats. En la mateixa linia, les nostres eines per mestres inclouen sessions per als professors en les que els ensenyem els millors jocs educatius per escoles, mostrant-los com s'hi juga i destacant-ne els aspectes lúdics i d'aprenentatge que contenen.
Els jocs que distribuim procurem que siguin originals, i estan pensats per durar. Tenim un bon catàleg de joguines waldorf i Jocs de cotxes i educatius per Escoles i nens i nenes de diverses edats. Recursos per a Professors específicament seleccionada. Alguna de les nostres especialitats són: Joguines Online , catàleg Joguines , Joguines per Mestres , Sorra Màgica No Embruta
Estem aquí per ajudar-vos. No tingueu dubtes a posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic o el telèfon. Tenim botiga física, a Santa Maria de Palautordera, i estarem encantats d'ensenyar-vos-hi els nostres jocs de taula, jocs de construcció, vehicles, Nines o els diferents jocs simbòlics que tenim en exposició. També disposem de diverses eines per fer manualitats, jocs d'experimentació i recursos per a escoles i eines per mestres.
Totes les nostres joguines educatives i per canalla gaudeixen de 14 dies de garantia de devolució, i us fem arribar el producte directament a domicili o a qualsevol Punto Pack.

El racó dels mestres

Pels educadors resulta molt útil emprar jocs de taula a l'aula, és un mitjà d'assolir i reforçar els coneixements treballats durant el curs.

Els jocs ens proporcionen una manera entretinguda de treballar diferents àmbits currículars com matemàtiques, llengua, medi, anglès...i al mateix temps ens ajuden a reforçar diverses habilitats i capacitats com la resolució de problemes, la presa de decisions, la comunicació, la cooperació, deducció, lògica i càlcul mental, lecto escriptura i enriquiment del vocabulari, geometria, mesures, psicomotricitat fina o capacitat de reacció.

Cafè i Canalla aposta per la introducció dels jocs de taula com a recurs educatiu, amb el projecte: “Jocs de taula a les escoles: aprenem jugant”

De manera gratuïta, relitzem tallers a les escoles dirigits als professionals del centre, on ensenyem la nostra selecció de productes. Fem una demostració pràctica i us assessorem en aquells productes que s'ajusten més a les vostres necessitats. També hi ha la possibilitat de fer alguna demostració a l'aula amb els alumnes.

Si ets mestra/e i vols que visitem la teva escola pots posar-te en contacte amb nosaltres al mòbil 646 626 614.


Enviaments nacionals

A domicili o Punto Pack.

Garantía de devolució

Tens fins a 14 dies per retornar-nos els productes.

Atenció al client

Assessorament personalitzat.

Producte afegit correctament al comparador